Artikelen

Hier vind je een overzicht van artikelen die wij in de loop der tijd geschreven hebben. De artikelen hebben onderwerpen die wij van belang of interessant vinden. Ook denken wij dat deze artikelen interessant zijn voor bezoekers van onze website. Het zijn artikelen waarvan wij het idee hebben dat zij jou - de lezer kunnen helpen.

Shampoo tegen een jeukende hoofdhuid

ter illustratie een blonde vrouw met een jeukende hoofdhuidBen jij een van die mensen die een jeukende hoofdhuid heeft? In dit artikel gaan wij in op de mogelijke oorzaken en oplossingen om dit probleem te lijf te gaan. Wist je dat het best eens om een allergie tegen één of meerdere chemische ingrediënten van shampoo kan gaan? We gaan alle mogelijke oorzaken bij langs en bespreken hoe je deze van elkaar kunt onderscheiden. Ook nemen we de mogelijke oplossingen met je door.

Lees verder...

Maak je eigen Shampoo bar of haarzeep

Maak je eigen Shampoo Bar Of HaarzeepZou je je eigen zeep willen maken op een ambachtelijke manier? Dan ben je zeker niet de enige! Wij hebben stap voor stap een recept gemaakt om naar eigen smaak en inzicht jouw eigen shampoo bar of haarzeep te maken met volledig natuurlijke ingrediënten. We hebben ons best gedaan en hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Veel succes maar vooral ook plezier!

Lees verder...