De Producenten

Natural Answer is trots om samen te werken met de producenten die shampoo bars & conditioner bars maken van hoge kwaliteit. Naast het feit dat deze natuurlijk en ambachtelijk geproduceerd worden, zijn de omstandigheden voor werknemers ook nog eens uiterst gunstig. Dit is niet een toevallige bijkomstigheid maar een voor ons een vereiste. Wij zien het als ons doel volledig natuurlijke producten de standaard te maken in plaats van een niche markt. Dit vereist wel een zekere winstmarge om het assortiment uit te breiden en als bedrijf te groeien. Deze winstmarge is overigens nooit belangrijker dan de kwaliteit van onze producten en de omstandigheden waar deze geproduceerd worden.

Over de producenten

De kansen en doorgroeimogelijkheden van de werknemers zijn ook minstens zo belangrijk. De producenten zien hun werknemers meer als een familie. Dit betekent dat er geen strikte werkgever/werknemer dynamiek is en alle werknemers zijn direct verantwoordelijk voor hun eigen resultaten. Voor je familie wil je het beste; dit houdt in dat de werknemers alle gelegenheid hebben om door te groeien door middel van opleidingen. Deze zijn naast het vergroten van kennis op het gebied van de producten en ter verbetering hiervan ook net zo belangrijk om als persoon door te groeien een toekomstperspectieven te bieden.

De toekomst

De gevolgde opleidingen en kennis die onze werknemers vergaren maken het mogelijk om op een gegeven moment, mocht de wens aanwezig zijn, een zelfstandig pad te kiezen. Wij vinden het belangrijk dat deze mogelijkheid er is en helpen onze werknemers dan ook graag met het opstarten en inrichten van eigen werkplaatsen. Door dit te doen stimuleren wij deze mensen om zelfstandig aan de slag te gaan en laten de keuze aan hun om in opdracht voor ons te werken of om een eigen lijn natuurlijke producten te produceren.