Klantenservice

Mocht je nog vragen hebben over onze producten of een andere vraag aan de klantenservice willen stellen? Lees hier wat je in verschillende situaties het beste kun doen.

Vragen over onze producten

Heb je een vraag over onze producten? Bekijk dan eerst even de Veelgestelde Vragen (FAQ) pagina. Grote kans dat je hier het antwoord op jouw vraag zult vinden. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op via het email adres onderaan deze pagina of via het contactformulier.

Vraag over de ontvangen bestelling

Heb je na ontvangst van jouw bestelling nog vragen hierover? Neem dan contact op met de klantenservice via het email adres onderaan deze pagina of via het contactformulier.

Andere vragen

Heb je een vraag waar je het antwoord niet van kunt vinden op deze website? Neem dan contact op via het email adres onderaan deze pagina of via het contactformulier.

Heb je een klacht?

Ben je op wat voor reden dan ook ontevreden? Wij willen er alles aan doen om dit te verhelpen. Neem dan het liefst zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij je kunnen helpen of tot een oplossing kunnen komen.